Skip to main content

Γιορτές στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ, στις 26/12, μια ημέρα μετά τα Χριστούγεννα, στις 18:00 μμ. Με αφορμή την αργία της ημέρας, τον αγώνα αλλά και το γιορτινό κλίμα, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει ετοιμάσει μια σειρά απο ενέργειες, κυρίως για τους μικρούς μας φίλους αλλά και όσους νιώθουν παιδιά!

Συγκεκριμένα:  
 
-    Οι πρώτοι 2.000 φίλαθλοι μας που θα εισέλθουν στο γήπεδο θα πάρουν ως δώρο απο μια μοναδική Συλλεκτική Πρωτοχρονιάτικη κάρτα με τις υπογραφές και τις φωτογραφίες όλων των παικτών της ομάδας και του προπονητή μας! Ένα ανεκτίμητο και ιδιαίτερο δώρο!
-    Στη Θύρες VIP, 3 κ 7 θα υπάρχει ειδικό σημείο όπου όλοι οι μικροί φίλοι μας θα μπορούν να επιλέξουν το δικό τους face painting απο καλλιτέχνες καθώς και να διαλέξουν μια απο τις άπειρες μπαλονοκατασκευές που προορίζονται αποκλειστικά για αυτούς!
-    Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα μοιράζονται μελομακάρονα και κουραμπιέδες προσφορά μας σε όσους φιλάθλους της ομάδας μας θέλουν να γλυκαθούν και δεν είναι σε δίαιτα!
-    Οι παίκτες της ομάδας θα μοιράσουν επίσημες μπάλες του Ολυμπιακού με πολύ αγάπη και… όποιος τις πιάσει!
-    Στο ημίχρονο του αγώνα τα 2 τυχερά παιδιά που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό μας, θα κερδίσουν τα σούπερ συλλεκτικά δώρα της ομάδας μας, μια υπογεγραμμένη εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη και μια μπάλα με υπογραφές όλων των παικτών!
-    Φυσικά θα είναι παρών ο εορταστικός Θρυλέων για να μεταδόσει όσο καλύτερα και πιο δυνατά την ενέργειά του στα παιδιά και να βγει φωτογραφίες με όλους κατά την διάρκεια του αγώνα!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ OFFICIAL STORE ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

Ειδικά για την μέρα αυτή, θα υπάρχει μεγάλη εορταστική προσφορά απο το Olympiacos Official Store στα παιδικά σετ αρχικής αξίας 49,90, τελική τιμή  αποκλειστικά για τις 26.12 μόνο 24,95ευρώ !!

(Το ωράριο των καταστημάτων για εκείνη την ημέρα είναι το εξής :
Κεντρικό Κατάστημα Καραολή & Δημητριου 8 Ν. Φάληρο 15.00 - 18.00
Καταστηματα στο ΣΕΦ (εκδοτήρια,VIP,Θ7) από τις 16.00 μέχρι και τη λήξη
του  παιχνιδιού)

EIΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ

Τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν ήδη κυκλοφορήσει μέσω του επίσημου site της ομάδας (www.olympiacosbc.gr) καθώς και μέσω των καταστημάτων Γερμανός και ΟΤΕ, ενώ την Δευτέρα 26/12 θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια του ΣΕΦ απο τις 10:00. Οι φίλαθλοι μπορούν επίσης να προμηθεύονται και εισιτήρια για τον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη 29/12 στις 21:00.

Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους!