Skip to main content

Oι νικητές του διαγωνισμού

Το σουτ του Βασίλη Σπανούλη στον τέταρτο τελικό των play off της σεζόν 2015-2016, συζητιέται και θα συζητιέται για χρόνια. Εσείς δώσατε τα δικά σας σχόλια για του σουτ του αρχηγού και εμείς σας παρουσιάζουμε τους νικητές του διαγωνισμού.

Η συμμετοχή ήταν τεράστια στον διαγωνισμό που «έτρεξε» στο Instagram και έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ονόματα των 10 νικητών, αλλά και τα σχόλια που έκαναν κάτω από τη φωτογραφία με του σουτ του αρχηγού του Θρύλου. Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσουν μέσω του λογαριασμούς τους με μήνυμα με τον λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και να καλέσουν στο 2104527600 για να ενημερωθούν πως θα παραλάβουν το δώρο τους.

1.    Pigi_Alex- Πηγή Αλεξοπούλου
Σχόλιο: Εκείνη τη στιγμή η καρδιά μου σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα! Από τη στιγμή που η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Σπανούλη, μέχρι να μπει στο καλάθι, δεν έπαιρνα αναπνοή. Μετά από τα ουρλιαχτά, και τους πανηγυρισμούς, η φωνή μου έκλεισε για δύο ημέρες. Αυτός είναι ο Θρύλος!

2. Spurosmantes – Σπύρος Μάντης
Σχόλιο: Ανακούφιση. Χάρα και συγκίνηση.

3. Spiroszigiotis- Σπύρος Ζηγιώτης
Σχόλιο: Ανατριχίλα και μούδιασμα…

4. iwn.pa- Ιωάννα Πατέλου
Σχόλιο: ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ… ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ.

5. alice_linari- Αλίκη Λίναρη
Σχόλιο: Δέος, ανατριχίλα και αίσθημα δικαίωσης

6. nikoskorovesis – Νίκος Κοροβέσης
Σχόλιο: Προσωπικά ένιωσα στο απόλυτο, το αίσθημα της δικαίωσης. Δικαίωση για όσα προσπαθούν τόσα χρόνια πρόεδροι και παίκτες και επιτέλους αυτό ανταμείφθηκε με τον πιο ονειρικό τρόπο… ! Δικαίωση και απόλαυση.

7. kostaskomo – Κώστας Κομορτζής
Σχόλιο: Περηφάνια, χαρά… Kill Bill

8. alexandross_petr – Αλέξανδρος Πετρουλάκης
Σχόλιο: Ρίγος και χαρά…

9. Christodoulou_fc- Χρήστος Χριστοδούλου
Σχόλιο: Μόλις σούταρε ο αρχηγός, δεν θυμάμαι καν τι έγινε… Απλά πήρα την έγκυο γυναίκα μου μετά από λίγο και της είπα το παιδί θα βαφτιστεί στο ΣΕΦ!!! Ατελείωτα συναισθήματα χαράς, αλλά και δύσκολα χρόνια μπασκετικά πέρασαν όλα μπροστά από τα μάτια μου! Δικαίωση όλων, διοίκησης, ομάδας, φιλάθλων #OlympiacosBC

10. pkokodroulitkd-  Παυλίνα Κδρ
Σχόλιο: Ανακούφιση, δικαίωση, υπερηφάνεια και αμέτρητη χαρά. Ενθουσιασμός και εννοείται αποθέωση για τον Σπανούλη, ο οποίος τώρα που έλειπε ο υπαρχηγός, έκανε τα αδύνατα δυνατά όπως και όλη η ομάδα. Αφιερωμένο και στους δύο αρχηγούς της ομάδας μας.