Skip to main content

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και MENARINI συνεχίζουν μαζί!

H KAE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας με την MENARINI, μια απο τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες της Ελλάδας και της Ευρώπης!

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύβουλος της Μεναρίνι κ. Συκιανάκης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τον Ολυμπιακό. Όπως ήδη ξέρετε η Menarini εκτός από τα φάρμακα, έχει εισάγει και μια γκάμα προϊόντων, τα οποία είναι συμπληρώματα διατροφής και αποσκοπούν στο να χαρίζουν ευεξία, ενέργεια και δραστηριότητα στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από την χορηγική συνεργασία με τον Ολυμπιακό να προβάλουμε τα προϊόντα μας γιατί μας ενδιαφέρει να τα συνδέουμε και με τον αθλητισμό. Είναι και προσωπική η χαρά γιατί έχουμε πάρα πολύ καλή συνεργασία με τον Ολυμπιακό, και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν».

Ο Γενικός Δντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Νίκος Λεπενιώτης, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την πολυετή συνεργασία μας με μια απο τος κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των φαρμάκων και των συμπληρωμάτων διατροφής. Με την Menarini μας ενώνουν το πάθος για δημιουργία και επιτυχίες καθώς και οι ίδες αξίες και αρχές σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, μοιραζόμαστε και την ίδιο ενδιαφέρον για την προσφορά στην κοινωνία και στον άνθρωπο. Ευχόμαστε να συμβάλλουμε μέσα απο τις δραστηριότητες και τις επιτυχίες της ομάδας μας στην επίτευξη των στρατηγικών και εταιρικών στόχων της εταιρείας!»

Λίγα λόγια για την Menarini Hellas :

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Menarini στην Ελλάδα, Menarini Hellas συμπληρώνει 31 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας.

Από το 1989 μέχρι και σήμερα η Menarini Hellas κυκλοφόρησε με επιτυχία πολλά πρωτότυπα και καινοτόμα φαρμακευτικά ιδιοσκευάσματα που καλύπτουν με επιτυχία θεραπευτικά κενά και προσφέρουν βελτιωμένες θεραπευτικές επιλογές. Σήμερα η Menarini Hellas συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα και απασχολεί 270 εργαζόμενους. Ο όμιλος Menarini ιδρύθηκε το 1886 στην Ιταλία και σήμερα δραστηριοποιείται μέσω θυγατρικών εταιρειών και αντιπροσώπων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, ο όμιλος Menarini κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα καινοτόμα φάρμακα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της ισχαιμικής νόσου με αποδεδειγμένη μείωση ανάγκης νοσηλείας, την κάλυψη θεραπευτικού κενού σε ασθενείς με υπερουριχαιμία καθώς επίσης και για την αντιμετώπιση αναπνευστικών νοσημάτων με τις πλέον σύγχρονες και προηγμένες συσκευές χορήγησης. Ακόμη, δραστηριοποιείται στους θεραπευτικούς τομείς της αλλεργίας και της σεξουαλικής υγείας με την κυκλοφορία νέων αντίστοιχων και καινοτόμων φαρμάκων. Διαθέτοντας την άρτια οργάνωση και διασφαλίζοντας υψηλά λειτουργικά πρότυπα, η Menarini Hellas, συνεχίζει την προσφορά της στην προστασία της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με μία νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, στον τομέα της αυτοθεραπείας.