Skip to main content

One Team: O Santa-Brandon με τα δώρα! (pics+vid)

Η γιορτινή (και τελευταία για το 2019) προπόνηση του ΟΝΕ ΤΕΑΜ τα είχε όλα! Παιχνίδι, χαρά, μάθηση, ξωτικά των Χριστουγέννων και εμφάνιση έκπληξη… Αυτή του Μπράντον Πολ σε ρόλο Άγιου Βασίλη!

Ας τα πάρουμε, όμως, με τη σειρά. Οι μαθητές του 2ο ΕΕΕΕΚ Πειραιά Άνοιξη και του ENEEΓYΛ Πειραιά μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά των Χριστουγέννων, όπου με την βοήθεια των παικτών του Ολυμπιακού, Σάσα Βεζένκοφ και Αντώνη Κόνιαρη, έπρεπε μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να προλάβουν να καθαρίσουν, να στολίσουν, να γεμίσουν με χιόνι, γλυκά και αγάπη το Χριστουγεννιάτικο χωριό και στην συνέχεια να τραγουδήσουν τα κάλαντα, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον Άγιο Βασίλη να κάνει την εμφάνισή του. Και τα κατάφεραν!

Ο Μπράντον Πολ έβαλε τη δεύτερη ερυθρόλευκη στολή του, αυτή του Άγιου Βασίλη, πρόσθεσε άσπρα γένια και κοιλιά και έκανε έκπληξη στους αθλητές μας, οι οποίοι παρέλαβαν από εκείνων και τους συμπαίκτες του τα δώρα τους.

Μετά τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες, άπαντες αντάλλαξαν ευχές για καλές γιορτές και ανανέωσαν το ραντεβού τους με το νέο έτος!

Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό