Skip to main content

ΟΝΕ ΤΕΑΜ: Τελικός με κόουτς Τίλι! (vid+pics)

Η αυλαία για την φετινή σεζόν -που ταυτόχρονα "κήρυξε" την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών- "έπεσε" με τον καλύτερο τρόπο!

Στο βοηθητικό του ΣΕΦ οι Eθελοντές της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, "δημιούργησαν" δύο ομάδες (την άσπρη και την κόκκινη) και έδωσαν τον πιο όμορφο φιλικό αγώνα της χρονιάς!

Σε ρόλο έκπληξη εμφανίστηκε ο Κιμ Τιλί! Ο Γάλλος φόργουορντ ανέλαβε χρέη προπονητή στην κόκκινη ομάδα! Παρά το άψογο κοουτσάρισμά του, νικήτρια αναδείχθηκε η άσπρη ομάδα, αυτό, όμως, δεν... εμπόδισε τον ίδιο και τους παίκτες του να συνεχίσουν να χαμογελούν και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Άλλωστε σε αυτό το ματς ήταν όλοι νικητές!

Ο Κιμ Τιλί μίλησε για αρκετή ώρα με τα παιδιά του ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες, δέχθηκε τις συμβουλές, αλλά και τις ευχές τους για ιδανικό φινάλε της χρονιάς, φωτογραφήθηκε μαζί τους και στο τέλος παρέδωσε το Κύπελλο στους νικητές!

"Ήταν η πρώτη μου φορά ως προπονητής!", σχολίασε ο παίκτης του Ολυμπιακού και συνέχισε: " Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό πρωινό με τα παιδιά του ONE TEAM. Δυστυχώς η ομάδα μου έχασε το παιχνίδι, αλλά δεν πειράζει. Όλοι το διασκεδάσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Τα παιδιά αυτά έχουν πάρα πολύ ενέργεια να ξοδέψουν και για αυτό παίζουν μπάσκετ, για να διασκεδάσουν και αυτό κάναμε σήμερα. Μου αρέσει να συμμετέχω σε οτιδήποτε έχει σχέση με το μπάσκετ. Μου αρέσει να προπονώ και να δίνω ενέργεια. Σήμερα μου έδωσαν ενέργεια τα παιδιά και ξαναλέω πως το διασκέδασα πραγματικά!".

Αντί επιλόγου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα, δίνοντας πάντα τον καλύτερο εαυτό τους!

Καλό καλοκαίρι, εις το επανιδείν!

 

 

final one7

final one2

 

final one6

final one5

final one

final one3

final one1

final one4