Skip to main content

Στο τουνουά «Αλέξανδρος» συμμετείχε o Ολυμπιακός

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο τουρνουά μπάσκετ «Αλέξανδρος» το διήμερο 9-10 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παναθηναϊκός, Πανερυθραϊκός, ΑΓΕ Χαλκίδας, ΑΕΕΠ Χαλκίδας, Απόλλων Χαλκίδας, ΓΑΣ Βασιλικού, Α.Ε.Ν. Αρτάκης, Αίαντας Αυλίδας, Πρωτέας Σχηματαρίου, Ερμής Σχηματαρίου και Ιεράπετρα, αγωνίστηκαν για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη μέσα στα νοσοκομεία.

Μάλιστα, υπήρχαν 256 θέσεις «κρατημένες» για τα παιδιά που νοσούν αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα, πάνω στις τοποθετήθηκαν λούτρινα αλογάκια, τα οποία και θα προσφερθούν ως δώρο από τους αθλητές μας στα παιδιά στα παιδιά που νοσηλεύονται. Επίσης, τα χρήματα από την αγορά τους θα δοθούν στα αντίστοιχα ιδρύματα για την κάλυψη της νοσηλείας τους.

Η πρωτοβουλία για την διεξαγωγή του τουρνουά ανήκει στην κυρία Ματίνα Κυριάκου, η οποία για μια ακόμα φορά συγκίνησε με την προσπάθειά της να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Αλέξανδρου, σε ένα χώρο που λάτρευε να παίζει μπάσκετ.

Στην τελετή λήξης του τουρνουά βραβεύτηκαν η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης και ο διευθυντής του OlympiacosBC The Academy, Αχιλλέας Δεμέναγας. Αμφότεροι παρέλαβαν από μία φανέλα του Αλέξανδρου, ενώ αναμνηστικά μετάλλια και δώρα πήραν οι αθλητές όλων των ομάδων.

Την αποστολή της ομάδας μας συνόδευσαν οι Αχιλλέας Δεμέναγας (διευθυντής των Ακαδημιών), Αργύρης Καμπούρης (γενικός αρχηγός), Κώστας Λιάλιος (Team Manager), Νεκτάριος Ρουπακας (προπονητής), Σοφία Μητρούλια (αρχηγός αποστολής), Κλεοπάτρα Κετσελίδη (διατροφολόγος των Ακαδημιών).

acha4.jpg

acha3.jpg

acha2.jpg

acha1.jpg