Skip to main content

Με Πρίντεζη η πρεμιέρα του 1st Olympiacos Christmas Basketball Camp

Το 1st Olympiacos Christmas Basketball Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ με τη συμμετοχή 80 παιδιών απ’ όλη την Ελλάδα.

Το 1st Olympiacos Christmas Basketball Camp ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012 στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ με τη συμμετοχή 80 παιδιών απ’ όλη την Ελλάδα.

Στα δυο βοηθητικά γήπεδα, τα ογδόντα κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6 έως 14 ετών θα μάθουν τα μυστικά του αθλήματος έως και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 και θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Παιδιά από την Καλαμάτα, το Βόλο, τη Σπάρτη και ακόμα κι από τη Θεσσαλονίκη δήλωσαν συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο καμπ των «ερυθρόλευκων» και κάλυψαν και τις 80 θέσεις (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων).

Οι προπονητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού ακολούθησαν το ειδικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο προπονητής της παιδικής ομάδας των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Τσεμπέρης η οποία περιλαμβάνει ατομική προπόνηση αλλά και διασκέδαση, αφού υπήρξαν και διαγωνισμοί με δώρα από το Official Olympiacos B.C. Store. H KAE έχει φροντίσει ακόμα και για τη σίτιση των παιδιών μέσα από τα menu της Pizza Fan.

Τα 80 κορίτσια και αγόρια είδαν το παιχνίδι Ολυμπιακός - Καντού και καθημερινά θα βλέπουν ένα μπασκετικό βίντεο, ενώ την πρώτη μέρα του καμπ ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε κοντά στα παιδιά και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Ο «Πριντ» τους συμβούλευσε να δουλεύουν σκληρά διασκεδάζοντας αλλά πρώτα απ’ όλα να είναι πρώτοι στα μαθήματά τους.

Οι μικροί είχαν και ρόλο δημοσιογράφου έχοντας πολλές προσωπικές αλλά και αγωνιστικές απορίες με κυριότερη τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι του Top-16 της Ευρωλίγκα: «Η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης. Αυτό δεν πρέπει να μας δημιουργεί άγχος αλλά να παίξουμε όσο πιο άνετα γίνεται, κι αν το κάνουμε πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε», απάντησε ο διεθνής φόργουορντ.

Ο Πρίντεζης έδειξε στα παιδιά τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να σουτάρουν αλλά και να πασάρουν και στο τέλος όλοι μαζί φώναξαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.