Skip to main content

Ο Μίλαν Τόμιτς κοντά στα παιδιά…

Με καλεσμένο τον Μίλαν Τόμιτς συνεχίστηκε το 1st Olympiacos Academy Summer Camp.

Με καλεσμένο τον Μίλαν Τόμιτς συνεχίστηκε το 1st Olympiacos Academy Summer Camp.

Ο άνθρωπος που έχει συνδεθεί όσο λίγοι με την ομάδα του Ολυμπιακού μίλησε στους μικρούς αθλητές για τα μυστικά τις πορτοκαλί… Θεάς και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις τόσο για την εμπειρία του σαν παίκτης όσο και σαν προπονητής.

«Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες να δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσοχή στα μικρά παιδιά. Δεν ξέρω αν θα βγουν σπουδαίοι αθλητές απ’ αυτά τα Camp, αλλά θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι», τόνισε ο Μίλαν Τόμιτς για την προσπάθεια που γίνεται στα ΣΕΦ, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία τόσων παιδιών στο CAMP αλλά κυρίως από την παρουσία ενός παιδιού από την Κοζάνη!

Ο πρώην «ερυθρόλευκος» αρχηγός μιλώντας στα παιδιά τους είπε: «Πρέπει να αγαπήσετε το μπάσκετ, ξέρω ότι έχετε πολύ πιεσμένο χρόνο αλλά πάντα πρέπει να βρίσκεται χρόνο. Να παίζεται στα ανοιχτά γήπεδα και να μην κάθεστε μπροστά στην τηλεόραση παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια».

Οι μικροί αθλητές ρώτησαν τον Μίλαν Τόμιτς για τα δικά του παιδικά χρόνια, για το πώς ασχολήθηκε με το μπάσκετ, για την συνάντηση με τον Μάικλ Τζόρνταν και πολλά άλλα…