Skip to main content

Στον ουρανό του ΣΕΦ το Νο7! (vids)

Το «The Night Of The Legend» θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη μας ως τη μέρα που το Νο7 ανέβηκε στον... ουρανό του κατάμεστου ΣΕΦ.

Σε μια ξεχωριστή τελετή που τα είχε όλα... αναμνήσεις, γέλιο, χαρά, δάκρυ, συγκίνηση και υψηλούς προσκεκλημένους, ο Βασίλης Σπανούλης έγινε ο πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που είχε ποτέ την τιμή να δει τη φανέλα του κρεμασμένη δίπλα στα λάβαρα!

Το event παρουσίασαν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Δώρα Παντέλη και Πέτρος Λαγούτης, με τον V-Span να έχει στο πλευρό του, τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και τους αρχηγούς, Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου.

Ακολούθησε φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ομάδα μας και την Emporio Armani στο περιθώριο της οποίας έγιναν αρκετές βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα...

Οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, βράβευσαν τον σέντερ των "ερυθρολεύκων", Νίκολα Μιλουτίνοφ, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Σερβία.

H Emporio Armani Milan βράβευσε δια χειρός Κάιλ Χάινς και Χρήστου Σταυρόπουλου τον Βασίλη Σπανούλη!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Λουϊτζι Ντατόμε που "κρέμασε" πρόσφατα τα παπούτσια του για την συνολική προσφορά του στο μπάσκετ.

Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, παρέδωσε στον Σάσα Βεζένκοφ το βραβείο του καλύτερου πρεσβευτή του ONE Team για τη σεζόν 2022-23.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στην ομάδα.