Skip to main content

ΛεΝτέι: "Ανυπομονώ να παίξω με θρυλικούς παίκτες"! (vid)

Ανυπόμονος και έτοιμος να προσθέσει ως νέα μέλη της οικογένειάς του τους νέους του συμπαίκτες εμφανίστηκε κατά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Ζακ Λεντέι.

"Ακόμη δεν έχω δει τίποτα από την Ελλάδα, αλλά έχω ακούσει σπουδαία πράγματα και είμαι έτοιμος να παίξω όσο πιο σκληρά μπορώ για τον Ολυμπιακό. Η ιστορία, η παράδοση και ο κόουτς Μπλατ με βοήθησαν πολύ στην απόφασή μου. O κόουτς μου εξήγησε πως θα βοηθήσει τις καριέρες μας. Ανυπομονώ να παίξω δυνατά για εκείνον και για τους συμπαίκτες μου", είπε ο Αμερικανός σέντερ.

Και συνέχισε: "Θα έλεγα πως είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα οποιουδήποτε, όχι μόνο εμένα. Η ιστορία, η παράδοση... Ανυπομονώ να παίξω με τους θρυλικούς παίκτες. Θα μάθω πολλά και θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια.

Αναφερόμενος στον 6ο παίκτη της ομάδας μας, είπε: "Οι φίλαθλοι είναι σπουδαίοι! Έχουν σπουδαία παράδοση και μου έχουν δείξει πολύ αγάπη στα social media, αν και δεν είμαι τόσο ενεργός σε αυτά. Από ότι έχω δει, όμως, στηρίζουν πραγματικά την ομάδα και ανυπομονώ να παίξω σκληρά για τους "ερυθρόλευκους" και να αφήσω αίμα, ιδρώτα και δάκρυα στο παρκέ".

Τέλος, ερωτηθείς για τους στόχους της φετινής χρονιάς, απάντησε: "Ο στόχος για την σεζόν είναι να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Να κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε και όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται. Αυτός είναι πάντα ο στόχος. Είμαι εδώ να κάνω νέα μέλη της οικογένειάς μου τους συμπαίκτες μου και να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ".