Skip to main content

Κύπελλο Ελλάδος: Οι "ερυθρόλευκες" δηλώσεις παραμονή του τελικού (vid)

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης έδωσαν το "παρών" στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.


"Εύχομαι ο τελικός να είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα απολαύσουν όλοι, τόσο τα παιδιά στο γήπεδο όσο και οι τηλεθεατές", δήλωσε ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Σφαιρόπουλος. "Είναι σημαντικός για μας αυτός ο τίτλος, είμαστε συγκεντρωμένοι, σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση και να παλέψουμε για κάθε μπάλα".


Ο αρχηγός, Βασίλης Σπανούλης, τόνισε: "Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Θα δούμε μετά το ματς αν έχει επηρεάσει η ήττα μας στο πρωτάθλημα. Αν σε έχει κερδίσει κάποιος μια φορά, δεν θες να σε κερδίσει και δεύτερη".

 


"Το θέλουμε σαν τρελοί"


Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλει αύριο να σηκώσει το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος της καριέρας του! "Όσο είμαι στην ομάδα δεν έχουμε κατακτήσει Κύπελλο. Εγώ προσωπικά δεν έχω κατακτήσε ποτέ στην καριέρα μου Κύπελλο Ελλάδος, οπότε για εμένα είναι ένα παραπάνω κίνητρο. Όλοι το θέλουμε σαν τρελοί, γιατί είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς από τους τρεις που έχουμε θέσει ως στόχο". Μάλιστα, θεωρεί πως η έκβαση του αγώνα έχει να κάνει στο μεγαλύτερο ποσοστό του με το πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός... "Αν είμαστε για σαράντα λεπτά συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που πρέπει,δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Θεωρώ πως το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Αν είμαστε καλά, έχουμε μεγάλη τύχη να κατακτήσουμε αυτό το τρόπαιο".


Δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μάντζαρη στο OLYMPIACOS BC TV

 

"Ενέργεια και πνεύμα για να κερδίσουμε"

Στον Τζαμέλ ΜακΛιν θα... λείψουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο στόχος στον αυριανό (17/02) τελικό κόντρα την ΑΕΚ δεν αλλάζει...  "Το παιχνίδι θα είναι παράξενο χωρίς τους φιλάθλους μας, γιατί μας στήριζαν από την αρχή. Αλλά παρόλα αυτά, πρέπει να βγούμε και να παίξουμε μπάσκετ. Πρέπει να βρούμε την δική μας ενέργεια και πνεύμα για να κερδίσουμε το παιχνίδι αύριο", δήλωσε μεταξύ άλλων στο OLYMPIACOS BC TV ο Αμερικανός σέντερ.

Δείτε εδώ όλη του την συνέντευξη...