Skip to main content

Οι δηλώσεις των Μπαρτζώκα και Ράιτ για τον Ερ.Αστέρα (vid)

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Βελιγράδι, όπου αύριο (04/04, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

«Εννοείται πως δεν πρέπει να υποτιμάς καμία ομάδα στην Ευρωλίγκα ακόμα και αν δεν έχει στόχους», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας. «Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος, παίζει πιο ελεύθερα. Οι περισσότερες ομάδες έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτιζάν.

Όταν του αναφέρθηκε πως η σερβική ομάδα θα παραταχθεί με απουσίες, είπε: «Νομίζω ότι έχουν επανέλθει όλοι οι παίκτες, όπως ο Τεόντοσιτς και ο Ντος Σάντος. Νομίζω ότι ο Ερυθρός θα είναι πλήρης απέναντι μας, αλλά δεν θεωρώ ότι ένας παίκτης έχει μεγάλη επίδραση. Ο Τεόντοσιτς είναι επιδραστικός, ο Νέντοβιτς σκόραρε κόντρα στη Ρεάλ. Ο Χάνγκα παίζει πολύ καλά. Οι ψηλοί του Ερυθρού Αστέρα είναι καλοί, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη. Θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας».

Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα είμαι: «Είναι πραγματικά θερμή. Πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμος του. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό».

Από την πλευρά του, ο Μόουζες Ράιτ, τόνισε: «Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε με ένταση. Επίσης θα πρέπει να εκτελέσουμε σωστά στην επίθεση. Ξέρουμε πως παίζουν επιθετική άμυνα, για αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Ίσως ο Ερυθρός Αστέρας να μην έχει πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση, όμως, όλοι όταν πατάνε στο παρκέ τα δίνουν όλα για τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως οι αντίπαλοί μας θα παίξουν όσο πιο σκληρά γίνεται».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...