Skip to main content

ΜακΛιν: «Ταιριάζω με το στυλ της ομάδας»

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν μίλησε στο www.olympiacosbc.gr για την μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του υπογράφοντας στον Ολυμπιακό και εξήγησε γιατί το στυλ του ταιριάζει με αυτό των Πειραιωτών.

Ο Αμερικανός σέντερ ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο στην Ευρωλίγκα έχοντας 8.7 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι σε 30 ματς που αγωνίστηκε. Και με την ολοκλήρωση της σεζόν, περίμενε να μάθει το επόμενο σταθμό της καριέρας του με τον ίδιο να υποστηρίζει πως «δεν γνώριζα τι θα γίνει με την Αρμάνι, δεν είχα κάποια ενημέρωση. Περίμενα να δω τις επιλογές που θα είχα και όταν έμαθα για τον Ολυμπιακό, συζήτησα με τον αδελφό μου και αποφάσισα γρήγορα να πω  το “ναι”. Μίλησα και με ορισμένους φίλους μου που έχουν περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μου είπαν τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Μου είπαν βασικά μόνο καλά λόγια για αυτή την ομάδα και το πρόγραμμα της. Το σκέφτηκα και εγώ και το έχω παρατηρήσει πως οι περισσότεροι παίκτες που περνάνε από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια φεύγουν έχοντας βελτιώσει το παιχνίδι τους».

Όσο για τον ίδιο «εντάξει, και ποιος δεν γνωρίζει τον Ολυμπιακό και το τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ πως ταιριάζω απόλυτα με το στυλ της ομάδας του και το επιβεβαίωσα αυτό και μετά τη συνομιλία που είχα στο τηλέφωνο με τον κόουτς Σφαιρόπουλο».

Ο 29χρονος σέντερ δεν θέλησε να υποσχεθεί κάτι στον κόσμο του Θρύλου. «Το μόνο που έχω να πω είναι πως προπονητές,  παίκτες, αλλά και φίλαθλοι που παρακολουθούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ, γνωρίζουν το στυλ μου. Όσο για κάποιους που δεν με γνωρίζουν, θέλω να πω ότι όλα θα φανούν στο παρκέ. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη νέα μου ομάδα».