Skip to main content

«Έκανα την καλύτερη επιλογή»

Τη μέρα που γιόρτασε τα 28 του χρόνια, ο Στράτος Περπέρογλου άλλαξε σελίδα στην καριέρα του και πλέον ως μέλος των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θέλει να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες στην καριέρα του.

Τη μέρα που γιόρτασε τα 28 του χρόνια, ο Στράτος Περπέρογλου άλλαξε σελίδα στην καριέρα του και πλέον ως μέλος των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας θέλει να πανηγυρίσει νέες επιτυχίες στην καριέρα του.

Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε στο Olympiacosbc.gr για την απόφασή του να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού:  «Ήταν σίγουρα μια δύσκολη απόφαση, αλλά η κουβέντα που είχα με τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη) και τον κόουτς την έκανε αρκετά εύκολη. Όσα μου είπαν, με οδήγησαν στην καλύτερη επιλογή για μένα. Είμαι χαρούμενος που επισημοποιήθηκε η συμφωνία», σχολίασε αρχικά ο 28άχρονος φόργουορντ και συμπλήρωσε: «Χρειαζόμουν αυτή την αλλαγή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά έχω ξεπεράσει το πρόβλημα μου κι έχω πολύ όρεξη να δουλέψω. Μίλησα με πολύ κόσμο για τη λειτουργία της ομάδας κι άκουσα από παντού τα καλύτερα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έκανε μια εκπληκτική χρονιά πέρσι και δείχνει ότι δουλεύει πολύ σωστά».

Όσο για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού; «Όπως πολλά από τα παιδιά λένε στις δηλώσεις τους, είναι πολύ εύκολο να ανέβεις στην κορυφή αλλά δύσκολο να κρατηθείς. Φέτος όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Πέρσι κανείς δεν περίμενε τον Ολυμπιακό κι αυτό ήταν ένα μεγάλο συν, φέτος αυτό δε θα ισχύει αλλά είναι πολύ σημαντικός ότι ο μεγαλύτερος κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος».

Ακόμα πιο σημαντικό για τον Στράτο Περπέρογλου είναι το γεγονός ότι στη φετινή προετοιμασία δε θα υπάρχει καμία απουσία: «Σίγουρα δεν είναι καλό το ότι αποκλείστηκε η Εθνική ομάδα, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό το ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί από το ξεκίνημα», σχολίασε και μιας και η κουβέντα για την Εθνική ομάδα πρόσθεσε: «Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα. Τώρα όμως θέλω να συγκεντρωθώ στα καθήκοντά μου στον Ολυμπιακό, στο να δουλέψω σκληρά και να γίνω καλύτερος για να βοηθήσω την ομάδα μου».