Skip to main content

Ένα λουλούδι στη μνήμη των 21 θυμάτων της Θύρας 7 (Video - Pics)

Το ΣΕΦ σήμερα ήταν μουντό. Δεν είχε «φορέσει» τα γιορτινά του όπως γίνεται στα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι λαμπερό μια τέτοια μέρα.

Τα δυο μεγάλα πανό που είχαν στηθεί στο πέταλο που χρησιμοποιεί η Θύρα 7 στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, με τα 21 παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στις 8-2-1981 και με το μήνυμα «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ» ήταν αυτά που συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Είναι κάποιες στιγμές που μια εικόνα σε κάνει να κομπιάζεις. Σταματάς να σκέφτεσαι. Τα μάτια βουρκώνουν. Μια τέτοια στιγμή έζησαν όλοι όσοι μπήκαν σήμερα στο ΣΕΦ και αντίκρισαν αυτά τα δυο πανό.  

Λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα και αμέσως μετά την παρουσίαση των δυο ομάδων, οι παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκαν μαζί προς το πέταλο, προς το μέρος που τους αντίκριζαν από ψηλά οι 21 ψυχές. Γιατί και οι 21 ψυχές ήταν σήμερα εκεί. Πήγαν μαζί και κατέθεσαν λίγα λουλούδια στη μνήμα αυτών των παιδιών. Το ελάχιστο. Αλλά γι’ αυτά τα παιδιά που δεν είναι κοντά μας, αλλά είναι πάντα στο πλευρό του Θύρλου, αυτό το ελάχιστο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό.

.be">
.be

Λίγα λεπτά μετά, κι αφού παρουσιάστηκαν οι δυο πεντάδες που θα ξεκινούσαν τον αγώνα, όλοι σηκώθηκαν όρθιοι στο ΣΕΦ που ξαφνικά βουβάθηκε. Ενός λεπτού σιγή και αμέσως μετά…

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ…

thyra7 louloudia1

 

thyra7 louloudia2

 

thyra7 louloudia3

 

thyra7 louloudia4

 

thyra7 louloudia5

 

thyra7 louloudia6

 

thyra7 louloudia7

 

thyra7 louloudia8