Skip to main content

Μπλατ: «Δύσκολο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι»

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης (16/10) με προορισμό την Βιτόρια, όπου αύριο (17/10, 21.45) θα αντιμετωπίσει την Μπασκόνια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.


«Η Μπασκόνια προφανώς έχει μια συνέχεια μετά την περσινή καλή της πορεία, ενώ φέτος έχει αυξήσει τις προσδοκίες της, καθώς θέλει να φτάσει στο φάιναλ φορ που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στην πόλη της. Είναι πολύ δυνατός αντίπαλος», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Και συνέχισε: «Θεωρώ πως με πολλούς τρόπους το παιχνίδι της Μπασκόνια είναι παρόμοιο με αυτό του Ολυμπιακού. Σίγουρα στο παρκέ θα δούμε μια ομάδα που θα επιδιώξει να παίξει σε γρήγορο ρυθμό, που θα τρέξει με την μπάλα, θα σουτάρει τρίποντα και έχει καλούς σουτέρ. Έχει, όμως, και δυνατή φροντ λάιν. Έχει παίκτες ψηλούς, αθλητικούς και με την ικανότητα να παίξουν κοντά και μακριά από το καλάθι. Είναι δύσκολος αντίπαλος, δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».
Αναφερόμενος στην σημασία της πνευματικής ετοιμότητας, είπε: «Σε κάθε παιχνίδι έχει σημασία η πνευματική ετοιμότητα της κάθε ομάδας. Το θέμα είναι πόσο ικανός είσαι εσύ να δαμάσεις την θέλησή σου και του αντιπάλου σου. Και αυτό έχει να κάνει πόσο έτοιμος είσαι να αντιμετωπίσεις τα δυνατά στοιχεία της αντίπαλης ομάδας και να βάλεις στο… τραπέζι τα δικά σου πλεονεκτήματα».

«Να συνεχίσουμε έτσι»

Ο Γιάνις Τίμα επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Βιτόρια, όπου αγωνιζόταν μέχρι και την περσινή σεζόν. «Νιώθω καλά. Νιώθω όπως συνήθως. Τίποτα το ιδιαίτερο… Θα δούμε τι θα γίνει όταν θα βγω στο παρκέ. Ο κόσμος της Μπασκόνια αγαπάει το μπάσκετ. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε τη φετινή σεζόν. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη», σχολίασε ο Λετονός φόργουορντ.

Και συνέχισε αναφερόμενος στις εντυπώσεις του από την ως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Όλα πάνε εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Και παρά τα παράθυρα των Εθνικών ομάδων, έχουμε δουλέψει καλά. Έχουμε μια ομάδα σπουδαίων παικτών, κάθε μέρα ο ένας βοηθά τον άλλον και νιώθουμε στο παρκέ κάθε μέρα και καλύτερα. Οπότε θεωρώ πως για την δεδομένη χρονική περίοδο είμαστε σε καλή κατάσταση. Όπως είδατε και στον πρώτο αγώνα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Αν το κάνουμε, όλα θα πάνε περίφημα».

Ερωτηθείς αν η εμφάνιση στην Ρωσία στην 1η αγωνιστική, αποτελεί ένα καλό δείγμα του τί θα δουν οι φίλαθλοι φέτος από τον Ολυμπιακό, απάντησε: «Σίγουρα! Παίξαμε σκληρά, ειδικά άμυνα. Τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας, μοιράσαμε την μπάλα. Δεν είναι εύκολο σταματήσεις μια ομάδα που έχει 6-7 που σκοράρουν κοντά στους δέκα πόντους. Δεν βασιζόμαστε μόνο σε έναν παίκτη. Η δική μας ομάδα είναι διαφορετική. Σε έναν αγώνα σκοράρει ένας παίκτης, στον επόμενο κάποιος άλλος. Αυτό είναι το μπάσκετ που προσπαθούμε να παίξουμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι».

bypass shell priv shell hacklink İnstagram Takipçi Hilesi wso shell hacklink panel wso shell hacklink