Skip to main content

Η ευχή για τίτλους και ο... δάσκαλος Πρίντεζης!

Ο Σάσα Βεζένκοφ αφίχθη το απόγευμα της Τετάρτης (15/08) στην Αθήνα και ευχήθηκε να κατακτήσει με την ερυθρόλευκη φανέλα όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους.

Επίσης εμφανίστηκε έτοιμος να γίνει μαθητής του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και των υπολοίπων νέων συμπαικτών του.

"Είμαι χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα, ήρθα πάνω κάτω σε γνώριμα κάτω λημέρια .Το μόνο που μένει είναι να αρχίσει η δουλειά. Είμαι καλά πνευματικά και σωματικά και το μόνο που μένει είναι να αρχίσει η δουλειά", είπε και συνέχισε: "Εύχομαι να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους. Αυτό θα γίνει αρχικά μέσω της προετοιμασίας και της σκληρής δουλειάς. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έχουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά".
Για το αν ήταν εύκολη η απόφασή του να πει το "ναι" στην πρόταση της ομάδας του Πειραιά, τόνισε: "Όταν ένας σύλλογος, όπως ο Ολυμπιακός και ένας προπονητής όπως ο Ντέιβιντ Μπλατ σου δείχνουν πόσο σε θέλουν, όλα τα άλλα είναι πολύ πιο εύκολα".

Τέλος, όταν του επισημάνθηκε πως θα αγωνίζεται στο πλευρό του Γιώργου Πρίντεζη, σχολίασε: "Είναι ένα από τα καλύτερα 4άρια στην Ευρώπη. Έχω πολλά να μάθω πολλά από εκείνον, αλλά και όχι μόνο από τον Πρίντεζη, αλλά και από όλα τα παιδιά που είναι στην ομάδα, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Κώστα Παπανικολάου και τους υπόλοιπους. Σίγουρα θα μαθαίνω νέα πράγματα κάθε μέρα".