Skip to main content

Τα εγκαίνια, οι ευχές και τα... δώρα! (vid+pics)

Το μεσημέρι του Σαββάτου (10/03) σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, αλλά και ο Πρόεδρός της, Παναγιώτης Αγγελόπουλος "έδωσαν" το "παρών" στα εγκαίνια του Official Olympiacos BC CenterStore (Ερμού 18 & Διομείας, Σύνταγμα – Αθήνα 10531), που συνέπεσαν με τον εορτασμό των 93χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου! Μάλιστα, ο Πρόεδρος, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης έκοψαν ταυτόχρονα την κορδέλα του νέου καταστήματος!


"Εύχομαι καλές δουλείες. Καλορίζικο. Εύχομαι να φέρουμε πρωταθλήματα, Ευρωλίγκες και να πουλάνε οι φανέλες σε όλο τον κόσμο, Ελλάδα και εξωτερικό", δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ερωτηθείς τί δώρο θα έκανε στον Ολυμπιακό για τα 93α γενέθλιά του, απάτησε: "Η ομάδα πρέπει να κάνει δώρο, πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Αυτό είναι δώρο!".


Δώρο... αφιέρωση έκανε ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Γιάννης Σφαιρόπουλος: "Είναι μια μέρα γιορτής σήμερα για τον Ολυμπιακό. Εμείς ως μπάσκετ θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη επί της Μπάμπεργκ ως δώρο. Τα γενέθλια συνδυάζονται με τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ένα κατάστημα που έλειπε από την περιοχή, γιατί ο κόσμος θα εξυπηρετείται καλύτερα. Είναι ένα όμορφο κατάστημα, με το μεράκι των ανθρώπων που τρέχουν αυτό το πρότζεκτ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλές δουλειές". Ερωτηθείς ποιό προϊόν της μπουτίκ θα επέλεγε, απάντησε: "Θα αγόραζα πινακάκια προπονητικά... Ναι για να τα σπάω. Σε στιγμές που ζοριζόμαστε σπάμε κανένα πινακάκι... Φυσικά αστειεύομαι...". Και κατέληξε: "Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς που την υπηρετούμε δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δείχνει τον δρόμο και στους αθλητές, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, πως πρέπει πάντα να παλεύεις. Ότι αναποδιά κι αν έρθει πρέπει να είσαι δυνατός και να προχωράς. Αυτό κάνουμε στο μπάσκετ, αλλά σε όλα τα τμήματα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Εύχομαι τα καλύτερα και να τα χιλιάσει".

 


Ο αρχηγός της ομάδας μας, Βασίλης Σπανούλης, είπε: "Μακάρι να υπάρξουν ακόμα περισσότερα καταστήματα σαν αυτό σε όλα τα μέρη της πόλης". Όταν του ειπώθηκε πως η φανέλα του είναι εκείνη με τις περισσότερες πωλήσεις, σχολίασε: "Είναι ωραίο να αγοράζουν την φανέλα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που είναι πρότυπα και ινδάλματα για πολλά μικρά παιδιά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου".

 


Ευχές για υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του συλλόγου έδωσε ο Γιώργος Πρίντεζης. "Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Είναι μια γιορτή για το σύλλογο, για όλα τα τμήματα και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο. Μακάρι να τα χιλιάσει ο σύλλογος, να έρχονται επιτυχίες, να έχουν υγεία όλα τα τμήματα και να έχουμε έναν υγιή αθλητισμό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες να παλεύουν, ασχέτως αποτελέσματος. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσο περισσότερο παλεύεις, τόσο περισσότερο αρέσει στον κόσμο".

 


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πειραιά και Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακούς, Γιάννης Μώραλης. "Το δώρο το δικό μας είναι ότι πλέον υπάρχει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο για όλους τους Ολυμπιακούς. Είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία της ΚΑΕ. Θέλω να πω χρόνια πολλά στην ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος και ιστορικός σύλλογός, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό, στην κοινωνία, στον τόπο, στην πόλη του Πειραιά. Χρόνια πολλά. Να τα χιλιάσουμε. Να έχουμε επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Το μπάσκετ μας κάνει περήφανους πολλά χρόνια τώρα. Με πολλές πρωτοβουλίες, αγωνιστικές επιτυχίες. Έχει αξιόλογους και ποιοτικούς ιδιοκτήτες. Ποιοτικό προπονητή και αθλητές, οι οποίοι είναι ποιοτικοί και ως άνθρωποι. Αυτό μας κάνει περήφανους εμάς τους Ολυμπιακούς. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού και φυσικά στο νέο κατάστημα. Εύχομαι στην ΚΑΕ να επεκτείνει τους στόχους της. Ο κόσμος έχει εκτιμήσει την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, το κλίμα στο γήπεδο είναι καταπληκτικό και εγώ δίνω το "παρών" στα περισσότερα παιχνίδια. Εύχομαι να πετύχει η ΚΑΕ τους υψηλούς στόχους της. Η προσπάθεια αξίζει πολλά συγχαρητήρια". Σε ερώτηση για το τί αγορές θα κάνει απάντησε: Μια φανέλα του Σπανούλη για τον γιό μου. Του έχουμε αδυναμία μικροί μεγάλη. Θα πάρω και κάτι για την κόρη μου".  

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες...