Skip to main content

Μπιρτς: «Ανυπομονώ»

Ο Κεμ Μπιρτς μίλησε στο www.olympiacosbc.gr, δήλωσε ανυπόμονος  για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και ενθουσιασμένος που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.


«Είναι μια σπουδαία στιγμή για την καριέρα μου. Η σπουδαιότερη ως τώρα. Θα παίξω σε μια ομάδα που έχει καταφέρει να πάρει δύο συνεχόμενες χρονιές την Ευρωλίγκα και έχει κατακτήσει τρεις φορές συνολικά το τρόπαιο. Πραγματικά ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού» είπε αρχικά ο νέος σέντερ του Θρύλου που βρίσκεται στη Βενετία για προετοιμασία με την εθνική Καναδά.

Ο Καναδός σέντερ γνωρίζει την… παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Βασίλης Σπανούλης με τους σέντερ που έρχονται στον Ολυμπιακό και τόνισε πως «γνωρίζω αυτό που συμβαίνει και ανυπομονώ να παίξω στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη. Πρόκειται για έναν θρύλο της Ευρωλίγκας, για έναν παίκτη που έφτασε να αγωνιστεί ως το ΝΒΑ, οπότε περιμένω να βρεθώ στο παρκέ μαζί του».

Δεν είναι, όμως, μόνο ο Βασίλης Σπανούλης που κάνει τον Κεμ Μπριρτς ανυπόμονο, αλλά και ο Πάτρικ Γιανγκ. «Ελπίζω και εύχομαι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό δίδυμο με τον Πάτρικ. Τον γνωρίζω καλά και ξέρω πως στις προπονήσεις θα γίνουν πάρα πολλές μάχες. Όταν, όμως, θα βγαίνουμε στο παρκέ στους αγώνες, θα κάνουμε τα πάντα για το καλό της ομάδας».

Σε ερώτηση για το πώς θα συνέστησε τον εαυτό του στους φίλους των πρωταθλητών Ελλάδος, ο 24χρονος σέντερ ήταν ξεκάθαρος. «Θα βγάζω ενέργεια στο παρκέ, θα δίνω τα πάντα στην άμυνα και θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου επιθετικά ώστε η ομάδα να λειτουργεί σωστά».