Skip to main content

Ημέρα μνήμης

Το μεσημέρι του Σαββάτου (6/2) η οικογένεια του Ολυμπιακού απότησε για ακόμη μια χρονιά φόρο τιμής στις 21 ψυχές που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή στις 08/02/1981.

Τη Δευτέρα συμπληρώνονται 35 χρόνια από τη μαύρη εκείνη ημέρα στις 8/2/1981 και το μεσημέρι του Σαββάτου (6/2) πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στη Θύρα 7. Η οικογένεια του Ολυμπιακού απότησε για ακόμη μια χρονιά φόρο τιμής στις 21 ψυχές που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή. Όλα τα τμήματα του συλλόγου ήταν εκεί όπως και χιλιάδες φίλοι της ομάδας.

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού βρέθηκε στο μνημόσυνο το οποίο τελέστηκε σήμερα στο “Γ.Καραϊσκάκης”. Προεξέχοντες οι πρόεδροι της ομάδας κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και όλα τα μέλη του τμήματος μπάσκετ.

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν τόσο άδοξα από τη ζωή, όσα χρόνια και αν περάσουν. Ο Ολυμπιακός τιμά τους νεκρούς του και ξέρει να παίζει πάντα και για εκείνους που έχουν δημιουργήσει τη δική τους “εξέδρα” στον ουρανό.  

Τη Δευτέρα (8/2) στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα αγωνιστεί με τη μαύρη εμφάνιση ύστερα από σχετικό αίτημα που έγινε στον ΕΣΑΚΕ και έγινε αποδεκτό τόσο από τη διοργανώτρια αρχή όσο και από τον ΠΑΟΚ καθώς σύμφωνα με τον κανονισμό ο γηπεδούχους πρέπει να φοράει την ανοιχτόχρωμη εμφάνιση του.